Rikare Design Inspiration

Jag har sålt restaurangen och bestämt mig för att förverkliga några av mina drömmar. Det var ändå bara massa slit och jobb nästan dygnet runt och lönsamheten var dålig. Det här med ekonomi har alltid intresserat mig och jag har sedan jag sålt restaurangen gått en kurs i personlig utveckling inom ekonomi i Norrköping. Jag ska väl inte sticka under stol med att mitt mål är att bli miljonär. När jag fyller 50 vill jag gå i pension för gott och flytta till Thailand. Jag tror att detta är möjligt och jag måste bara få berätta för er i det här inlägget att det faktiskt går att bestiga bergstopparna men det gäller bara att ta lite hjälp av människor som tror på en och som har viktiga kunskaper att förmedla just när det gäller frågor inom personlig utvecklig och hur de står i förhållande till de ekonomiska aspekterna. Genom att gå en kurs i personlig utveckling inom ekonomi i Linköping på Rikare Design Inspiration så har jag fått både praktiska råd men även konkreta tips på vad det är jag kan eller ska göra för att nå dit jag vill. Rikare Design Inspiration har en vision om att alla människor som vänder sig till dem ska kunna ta kontroll över sin privatekonomi och bli mer självsäkra i det ekonomiska tänket. Målet är att alla ska kunna bli rikare. Jag har nu fått en del verktyg som jag kan använda mig av och det har redan gett resultat. Summan på mitt bankkonto blir allt större och jag har väldigt mycket att tacka denna kurs i personlig utveckling inom ekonomi i Norrköping för det.