Chark och delikatesser i Höör

Hej och hallå mina underbara och fina läsare. Varmt välkomna till ytterligare ett inlägg. Jag hoppas ni inte har tappat modet i det här dåliga vädret men imorgon blir det sol och värme igen enligt väderprognosen. Jag tänkte att jag idag skulle skriva om en charkbutik i Höör då det är många som bett mig om tips på detta. Storgatans Kött & Chark i Höör AB är en butik som jag har hittat till för några veckor sedan och som jag verkligen har kommit att älska. Jag har tidigare tyckt att utbudet av kött och chark i de vanliga butikerna här i Höör har varit väldigt tråkigt och precis detsamma är det många av mina följare i både Eslöv, Hässleholm och Hörby som säger. Storgatans Kött & Chark i Höör har ändrat på det här från grunden. Det är så väldigt bra att detta inte bara är en charbutik för oss i Höör. Även ni i omliggande orter och städer som har tröttnat på dagligvaruhandelns intetsägande köttutbud är varmt välkomna till denna charkbutik i Höör för att köpa alla möjliga godsaker. Det här är ett unikt företag som har satt Höör på kartan. Det är både kött, syltor och olika välsmakande pastejer som säljs på Storgatans Kött & Chark i Höör AB, närproducerat och främst ekologiskt kött vilket så klart är väldigt bra. Jag hoppas nu att även ni ska hitta till den här butiken och det är faktiskt inga svårigheter alls att ta sig dit antingen med bil eller med Påga-tåget. Storgatans Kött & Chark i Höör ligger centralt på Storgatan och är än så länge öppet på torsdagar, fredagar och lördagar.